...Apreciaza noul design and programing on links.yo.md...
mIRU; ... ma disperi... un artist niciodata nu "cerseste", aprecieri in ale lui favorabile vise, in care se vede pe un prea inalt piedestal... esti de groaza... mai acceseaza si alte site-uri... mai compara... mai "copiaza"... mai inoveaza... si daca m-ai provocat, in discutie mai si sustine discutia... sunt deschis... mai schimbam opinii, etc....
Fiecare cu gusturile lui ; si totusi eu nu cersec , eu mai mult ma specializaz in programare ,dar am incercat sa fac ceva pe cont propriu... parerea ta tot conteaza ,dar ar fi bine sa-mi dai un exemplu de site de pe care sa ma orientez , ca eu dupa parerea mea "cu totusi nu stiu daka conteza " ,as zice ca e bine pentru a doua oara
...Apreciaza noul design and programing on links.yo.md...
mai bine, decit data trecuta :) da ori cum nu inteleg sensul la asa sait :/ Sa inteleg ca este un sait informativ, unde poti gasi linkul direct la ceea cea ce e legat de video, radio, music, mobil, etc.?
Da cam asa ceva ,dar pe site-ul acesta poti sa-ti pui linkurile tale ,ca apoi sa nu le cauti din nou prin google sau cam asa ceva ,pe viitor ma gindesc sa fac download.yo.md ;unde o sa fie un mai mare sens
mort miroslav, mort
Fiecare cu gusturile lui ; si totusi eu nu cersec , eu mai mult ma specializaz in programare ,dar am incercat sa fac ceva pe cont propriu... parerea ta tot conteaza ,dar ar fi bine sa-mi dai un exemplu de site de pe care sa ma orientez , ca eu dupa parerea mea "cu totusi nu stiu daka conteza " ,as zice ca e bine pentru a doua oara
Da cam asa ceva ,dar pe site-ul acesta poti sa-ti pui linkurile tale ,ca apoi sa nu le cauti din nou prin google sau cam asa ceva ,pe viitor ma gindesc sa fac download.yo.md ;unde o sa fie un mai mare sens
шо за бливотина
теже яйца, только в профиль
Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.5 with Suhosin-Patch Server at links.yo.md Port 80
http://clip2net.com/page/m0/732633
АХ***ный Дизайн