565

Am o problema

am o procedura de tratarea a evenimentului onclick in delphi//************************************************************procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);var F : File of Tcustom; one : Tcustom; d:string; begind:=shelltreeview1.Path+'\'+listview1.Selected.ListView.Selected.SubItems.Text;AssignFile(F,d);FileMode := fmOpenRead;Reset(F);while not eof(f) do begin Read(F, one); if one.e=10 then showmessage(one.d); end; CloseFile(F); end; //********************************problema este urmatoarea:Scriu intr-un file binar un string[10] tot in forma binara si pe urma vreau sa il citesc totul merge ok(srisul in fisier merge), dar cind dau sa citesc nu merge(da eroare la reset(f); ).Dupa cum vedeti acolo eu vreau sa iau denumirea fisierului cu ajutorul unui shelltreeview si a unui listview, problema este ca nu merge cu ajutorul acestor 2 componente, daca nu le folosesc, si pun in loc de "d" denumirea fisierului concret, merge okay.Si ca sa nu uit:type Tcustom= record d:string[10];end;Ce ma sfatuiti ?cred ca este din cauza: listview1.Selected.ListView.Selected.SubItems.Textnu shtiu daca este corect sa obtin textul itemului(el ca atare este un subitem) selectat din listview.
0