2101

Moldcell fura banii klientsilor!!!

Deja a doua oara la rind imi dispar impulsuri din kont!!!Kind se va termina bardaku ista?!?!
0
loricleo14 Ноября 2018, 20:55
L
loricleo14 Ноября 2018, 20:55

Eu sunt clienta Moldcell din anul 2002. În anul 2008 am semnat un contract de abonament pentru pachete cu plată în credit post pay, adică, la sfîrşitul lunii achit de facto suma pentru apelurile si mesajele efectuate. Pachetul nu include internet sau alte opţiuni. Ultimul an, am început a primi facturi cu sume de 200+250+300 lei, ceea ce mi+a părut foarte ciudat deoarece nu s+a schimbat nimic in regimul si densitatea apelurilor efectuate. Pentru comparatie anterior achitam 50+80 de lei. Mi+am gasit timp si am studiat minutios factura detalizată pentru ultemele 2 luni, comparînd numerele din factură si durata convorbirii cu cele din telefon. nu+mi venea să cred am descoperit numere pe care nu le+am cules niciodată, sau între două apeluri real efectuate erau bagate alte 4+5 numere ( apeluri) pe care nu le+am efectuat, sau unu si acelas număr ( apel) de 5+6 ori la rind. Am descoperit că doar o treime din apelurile facturate sunt adevarate, celelalte sunt adăugate fals. Cum fac acest lucru MOLDCELL FURĂ BANIII CLIENTILOR. Am de gind să merg la organele de drept.

0
  • 0
  • 0