656

Pocket PC: Toshiba e400

Se vinde Pocket PC Toshiba e400, parametri: Procesor: Intel xScale 300MhzRAM: 64 MbROM pentru storage de documente critice: 32 MBSD Card la 512 MB aditionalIrDA port p/u sincronizare cu alte device-uri.Iesire stereo separata p/u casti. USB cable (client) p/u sincronizare cu PC. Se poate de procurat USB cablu (Host), in cazul dat la Pocket PC se poate de conectat device-uri ce suporta USB conectivity, e.g. GPS, portable HDD, foto-aparate digitale. Nu am incercat asta ca nu am mai avut sansa sa procur acest cablu (se vinde separat), dar lumea spune ca se poate. Windows Mobile 2003 pre-instalat cu .NET Compact Framework. Permite a scri applicatii in VS.NET. Pe site la Toshiba se poate de scos ROM update p/u Windows Mobile 2003 SE. Pockect Office: Pocket Word, Pocket Excel Widnows Media Player 9 (WMV, WAV, MP3) Internet Explorer 6.0 p/u Pocket PC. Pocket TV, instalat aditional p/u a privi filme in format mpeg1. Cine cumpara o sa le dau softu p/u conversie AVI (all encoders) to MPEG1 si WMV. Filmu de 600MB in medie se comprima la ~200MB asa ce pe SD card se poate de tinut 2 filme. Photo album Software plus CD cu instalare, p/u a privi imagini. Discu original cu instalarea la MS ActiveSync p/u sincronizare cu PC. Unit prin USB la PC conectat la internet, Pocket PC-u are acces la internet si se poate de navigat in timp ce PC e ocupat (de sotie/copii spre ex.). Fiind in afara casei, se poate de folosit telefonul mobil (daca are infra rosu) ca modem p/u conectiune la Internet. 2 jocuri pre instalate, plus Argintum - clona de starcraft, iarasi cine vrea dau si instalarea originala gratis (m-a costat 12$). Toshiba Voice recorder p/u a scri sunete, util p/u a scri convorbiti. MSN messanger. Case de protectie din duraluminiu inclus (l-am vinat 3 zile pe ebay si m-a costat 12?).Defecte nu are - starea ideala, il vind doar din motiv ca mi-am procurat laptop. Ah da, bateria tine 4 ore de lucru permanent. Pret final 270$.079407476 (Ruslan).
0