1578

cabluTv - internet si TV - problema ! solutii?? filtru?

Salut tuturor. Am o problema. Sper sa gasesc solutie cu ajutorul vostru!Eu am internet prin cablu de la suninternet - in camera mea unde e comp.-ul.Am hotarit recent sa-mi pun in camera si televizor (is abonat al pachetului extrabasic de la sunTv). Eu televizor in came4ra mea n-am avut pina acuma si vreau sa pot privi si televizorul... In camera de-acum este tras cablu - eu doar am internet prin cablu de la Sun in camera mea...Eu ma intreb daca pot sa tai pur si simplu cablul, sa pun spliter si sa trag la televizor si la modem de la comp totodata... A avut cineva asa problema? De ce eu ma tem? Pur si simplu in coridor de-acum este pus un spliter si un filtru intre spliter si cablul care duce la televizoare , iar de la cealalta gaura a spliterului vine cablul cu internet in camera mea unde-i compu Apai eu de-acum am cablu tras in camera (internetul) ... eu ma intreb daca pot sa fac asa ca sa am si TV si Internet de la acest cablu care e deja tras in camera...1.La ce trebuieste filtrul cela care e in coridor?2.Trebuie si in camera asta cu internet sa pun inca un filtru la spliter daca vreau sa am si tv?3.Ce-o sa se intimple daca eu o sa pun pur si simplu spliter si de la el o sa mearga un cablu la Tv si celalalt la modem? pentru ce trebuieste fi8ltru? ce-o sa fie daca n-o sa pun filtru?Apai eu de asta am vrut sa intreb mai intii inainte de a taia cablul si a incepe toata operatia ca sa nu fac ceva si sa nu mai poata fi reparat...Cine a a avut de-a face cu asta ? Ce trebuie sa stiu ? Ce trebuie sa fac?Multumesc anticipat!
0