1040

Hz...

Am vrut eu ca omu' ca trag un mic dejun la ora 4:00 dar n-aveam nici o bucata de paine in casa... am iesit eu afara pana un Market 24/24, paine nu-i... iar vanzatoare s-a uitata la mine cam straniu... de parca am intrebat ceva iesit din comun... m-am dus la un alt market, incercand sa intru ma oprit securitatea marketului, intrebandu-ma ce vrea, i-am spus paine, iar el mi-a spus ca nu ma poate ajuta ca nu-i "prodafsita", eu l-am intrebat pontu' mai scrie "24/24" iar el mi-a zis Hz... mai departe mi-a venit gustul de tigari, vad chioscu p2 care tot scrie "24/24" si щ hartiuta - "Deschis - Закрыто" (!), si imeni nu-i... am umlat juma de Ciocana timp de 1 ora si tot nu am mai gasit paine... am dat numai de un mosneag care vinde tigari... pana cand am ajuns acasa mi-a trecut si pofta de mancare... dar macar ti gari am gasit... am tras ceva fumuri si mi-am pus winampu' cu "1. O-Zone - Timpul Trece Fara Noi si O-Zone - Crede-ma (original)"... si iaca asa s-a terminat excursi mea dupa paine dimneata... iaca asta viata de student...
0