Project Manager ....
salut tuturor! acu citeva saptamini imi trebuia sa aflu rata de schimb la valute. prima reactie e sa deschid citeva siteuri a le bancilor din Moldova. nbavigind pe net am dat de siteul www.mobiasbanka.mdfolosesc FireFox 1.0.4 , gasesc jos in pagina un convertor de valute.. URA , ma gindisem , ceva util.. si hai sa l incerc.. dar nu pot sal folosesc nui compatibil cu Firefox.. chiar daca introduc cifre e l scoate POpUpuri cu mesaje de eroare (mesajele in rusa , desi sunt pe pagina in romana, sau engleza nu conteaza , probabil mesaju e hardcoded).. in IE e totul ok , mesaju cu eroare apare doar la introducerea literelor, cu cifre e ok.. desigur , raportez bugul , pe support@... si ce credeti ca mi s-a raspuns.. lol.. va dau si voua sa cititi...(desigur nu dau nime)Multstimate XXXXXXXAm receptionat scrisoarea dumneavostra privind aparitia unei erori pe pagina oficiala a bancii.Va informam ca acest tip de eroare se datoreaza incompatibilitatii unor versiuni ale “browser-ului Firefox”Luind in consideratie faptul, ca versiunea pe care o folositi dumneavoastra reprezinta 0.003% din numarul total de accesari al Site-ului, si continua perfectionare a Browser-ului mentionat, o eventuala modificare a codurilor de program nu este justificata!Va sugeram sa folositi alt Browser, ca Internet Explorer sau Opera.Va multumim pentru atentia acordata problemeiCu respect,Manager de Proiectam foast foarte dezamagit de raspuns.. am incercat cu Opera si acolo tot sunt erori.. ore asa de incompetenti angajati are banca? oare peste tot is asa de iresponsabili lucratorii?