Invatati asa incit voi permanent sa simtiti nevoia de cunostinte si asa incit voi permanent sa va temeti sa nu le pierdeti. Si nu uitati - orice ati invata, pentru voi invatati!
...Invatati asa incit voi permanent sa simtiti nevoia...
Corect! Ma amuza cind studentii vin la examen cu ideea fix de a copia. Se uita la profesor ca la cel mai mare dusman, care doreste cu orice pret sa-l pravale. Daca ar sti ei ca notele pe care le primesc ei sunt mult mai mici, iar profesorii din mila le ridica. Dragi studenti daca credeti ca atunci cind copiati ii mintiti pe profesori, atunci gresiti amarnic. Cei pagubasi in final sunteti voi. Deoarece Cunostintele profesorului vostru s-au transformat in conspectul vostru (in cele mai bune cazuri) fara sa treaca prin mintea voastra. Si cind absolviti universitatea realizati cit de putin cunoasteti .
one_of_us...0 Cel mai bine se invata toata viata, cu burta pe carte...
prosti oricum murim deoarece nu suntem capabili pentru a invata totul, deoarece nu avem atata timp. Si pana la urma tot noi singuri tragem concluzia ca suntem prosti. Multa lume imi spune ca cunosc multe, dar eu sincer am impresia ca nu cunosc nimic, caci toata lumea in jur e mai inteleapta ca mine... Incerc sa invat si de la ei... reusesc sau nu - nu pot sa inteleg... simt nevoia de a invata mai mult....
prosti oricum murim deoarece nu suntem capabili pentru a invata totul, nu avem atata timp. Si pana la urma tot noi singuri tragem concluzia ca suntem prosti. Multa lume imi spune ca cunosc multe, dar eu sincer am impresia ca nu cunosc nimic, caci toata lumea in jur e mai inteleapta ca mine... Incerc sa invat si de la ei... reusesc sau nu - nu pot sa inteleg... simt nevoia de a invata mai mult....
Omul intelept pina va muri va simti nevoia de a invata mai mult, si doar o clipa, poate chiar si o sutime de milisecunda ii e deajuns ca sa-si dea seama daca a invatat indeajuns sau nu, si aceasta clpa, sutime de milisecunda apartine timpului mortii. Moartea nu te intreaba esti pregatit sau nu, ai invatat destul sau ba.... Moartea nu are preferatii ei, ea ii ia pe toti!
invat pentru a cunoaste, pentru a putea ieshi din situatie atunci cind cineva iti pune o intrebare... shi pina la urma invat pentru ca imi place sa shtiu
veruncic1...ca conditie, da, dar ca rezultat...tre sa shi inveti......
(ai grija la cacafonii :)) ) pai lenea deja e alta cucoana... Si eu uneori am dorinta de a invata ceva dar de cum deschid cartea ... inep sa ma plictisesc, de ce oare?
La sigur si in aceasta este intelepciunea superioara si divina – adinc sa intelegi si sa inveti lucrurile omenesti, sa nu te miri de nimic ce s-a intimplat, si nimic sa nu consideri imposibil pina atunci cind ea se va petrece. (Ciceron)
wrong !!! cum crezi, cine cunoashte mai multe? cel ce isi are un punct de vedere bine determinat shi e predispus contrazicerii, sau cel ce este deacord cu toti shi cu toate?
caliogstro asta e lupta prostilor tu te implici ? au votat lma0 si mishca parola a fost sparsa si alegerile sunt false !!! si in genere parola a fost skimbata !!!
misca nu gani tu esti implicat !!!!!!!! caliogstro asta e lupta prostilor tu te implici ? au votat lma0 si mishca parola a fost sparsa si alegerile sunt false !!! si in genere parola a fost skimbata !!!
-1-
"realizati cit de putin cunoasteti" --- macar de-ar putea ajunge la asemenea concluzii... dar probabil e prea mult pentru ei.
Invatind pe altii noi ne invatam pe noi.
da, sa inveti trebuie toata viata, pina la ultima rasuflare!
prosti oricum murim deoarece nu suntem capabili pentru a invata totul, nu avem atata timp. Si pana la urma tot noi singuri tragem concluzia ca suntem prosti. Multa lume imi spune ca cunosc multe, dar eu sincer am impresia ca nu cunosc nimic, caci toata lumea in jur e mai inteleapta ca mine... Incerc sa invat si de la ei... reusesc sau nu - nu pot sa inteleg... simt nevoia de a invata mai mult....
Omul intelept pina va muri va simti nevoia de a invata mai mult, si doar o clipa, poate chiar si o sutime de milisecunda ii e deajuns ca sa-si dea seama daca a invatat indeajuns sau nu, si aceasta clpa, sutime de milisecunda apartine timpului mortii. Moartea nu te intreaba esti pregatit sau nu, ai invatat destul sau ba.... Moartea nu are preferatii ei, ea ii ia pe toti!
Cineva spunea, pe exemple trebuie sa invatam!
oameni buni este imposibil sa cunosti totul :), a fi intelept nu inseamna sa cunosti totul :)
Socrate a spus ceva la tema data. Mai tineti minte?
Nu trebuie sa shtii totul, trebuie sa shtii unde sa cauti =)
-10-
A invatamai mult nu presupune a invata totul...
-12-
Iti pun si eu o intrebare, fara a-ti raspunde la a ta: Care e motivul real care te face sa traiesti?
Casa in care nu sunt carti, e ca si corpul fara suflet.
invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata invata ...and so on...
-16-
Dar stii pentru ce?
-19.2-
Ne spui si noua?
La sigur si in aceasta este intelepciunea superioara si divina – adinc sa intelegi si sa inveti lucrurile omenesti, sa nu te miri de nimic ce s-a intimplat, si nimic sa nu consideri imposibil pina atunci cind ea se va petrece. (Ciceron)
Cel predispus contrazicerii si palavragelii multe nu e in stare sa invete ceea ce trebuie.
-32-
Doar o mica observatie: intre "contrazicerii" si "palavrageliia" sta "si", dar nu "sau".
Invata sa asculti si vei putea sa culegi folosul chiar si din cel ce vorbeste rau.
Daca in fata replicii nu sta "34" inseamna ca nu tie :)
caliogstro asta e lupta prostilor tu te implici ?
au votat lma0 si mishca
parola a fost sparsa si alegerile sunt false !!!
si in genere parola a fost skimbata !!!
misca nu gani tu esti implicat !!!!!!!!
au votat lma0 si mishca
RUSINE VOUA MISEII NU AU CISTIGAT NICIODATA !!
au votat lma0 si mishca ... (si vavik din numele cointeresatilor)
acirom, adu argumente, grafice, rezultate la teste si analize complexe, nu arunca vorbe goale-n vint.
Da eu am votat contra lui vavik.
Acirom demonstreaza ca eu sunt implicat.
Fara argumente, eu cu acelasi succes pot afirma ca tu esti pederast, insa nu o fac, fiindca nu am argumente.
RUSINE VOUA MISEII NU AU CISTIGAT NICIODATA !!