947

De ce nuti place Microsoft?

Tare des aud vorbe de genul "..mlea iar windoza asta galimaia tarmazesti, fac update da poliubomu tormozesti.." Spuneam si eu asa si credeam intradevar ca la microsoft sunt 3.14dari pina cind intr-o buna zi nu am cunparat un calculator care o avut norocul sa fie cu windows si office licentiate. Paradox nu tormozesti nimic lucreaza super(pe calculatorul cela tot softul este licentiat sau oferit gratis) macar ca sun calculatoare mult mai performante care la fel ca toate frineaza mai departe. Mai spun si ".. bill gates ii burjui pune niste preturi .." dar daca ne uitam la cit costa " windows home edition " care pentru oficii sau de al folosi acasa e destul de eftin. "NUUUU eu vreau windows professional". Daca pe tine nu te satisface home edition si vrei pro sau server atunci tu trebuie sa faci bani multi si poti sa platesti suma respectiva pentru ele, e un lucru normal.P.S eu nu lucrez la microsoft si nu consider ca acolo lucreaza genii. Sunt oameni normali care trebuie sa primeasca bani pentru lucrul care il fac.
0