StarNet forevAAAA !!!!!!!!!!!!
O data am sunat si eu la support la StarNet si am ramas cazut in FUND ... - Alo Buna ziua StarNet ?- Da aici StarNet va ascutam ...- Username : ****- Carei problema ? - Am nevoie sa vb cu Reghina - Asteptati o secunda, bine ?====================- Da(am ascultat cintecul de 2 ori)- Alio da - Buna ziua, am o problema cu canalul- Ce probleme de un sunteti?- Din **** username : ****- Da eu stiu, unde se afla brigde-ul vostru ?- Acum sus pe acoperis.- Da trebuie sa va duceti la el sa va uitati de subt ce MAC are si sa mil spuneti mie- Bine acusi incerc- Aflati MAC-ul si imi sunati bine .... ?- OK--------------------------------------------------------------------------------------Eu m-am gindit decit sa ma sui pe acoperis mai bine fac : http://10.8.0.63 si ma uit MAC-ul, de acolo repede l-am scris si telefonez inapoi.--------------------------------------------------------------------------------------- Alo Buna ziua ...- Da StarNet ia vas slushaiu- Da mne nujna Reghina- Da podojdite secundu(acum am stat vreo 2min)- Da alio- Da asta din **** ,am aflat MAC-ul, da eu nu m-am suit pe acoperis, am intrat pe Brigdesi m-am uitat acolo.- Da... Bravo si care-i ?- xxx-xxx-xxx-xxx - Acusi o secunda ... da la voi acum ploua ?- Da- Apu la voi s-o ars "Setevuha"...- Cum ??????? Care setevuha ?- Ele trebuie sa aiba grozozashita in amindoua parti si una so ars...- Nu poate asa ceva se fie la mine avea sa spuie- Cum avea sa spuie ele ce arata asta ?- Da la mine avea sa arata la Firewall Router si "Cable Unpluged"- Nu are cum una este arsa ...- Dar eu cum am intrat pe Brigde ???? eu pot face ping cu baza : de 3000ms - Eu nu stiu amushi ma uit ...(in timpul ista la ea suna GSM si eu astept vreo 5min pina ea termina de vb)[Peste 5min]- Da alio - Da eu sunta aici, ati rezolvat ceva ? (In gindul meu PLEA SI JUINEA)- Da voi pur si simplu ati schimbat MAC-ul la BRIDGE (Dupa asta am stat vreo 10sec sa imi ies din $oc)- Dapui asa ceva este posibil ? (In gindul meu si la StarNet mai sunt lma0)- Eu nu stiu ... la mine deam ii tot OK (dind namek so valesc ****)- Bine dar canalul ?- Gata amu tot trebuie sa lucreze ... uite- Acusi ma uit numaNuma am vrut sa fac ping sau updown test si ea imi spune :- Hai cind ceva probleme imi suni si imi spui OK ?- Ok La revedere ..Comments plz =]