Salata
Imi plac florile de liliac mancarea buna „Marele albastru” muzica capsunile „De ce trag clopotele, Mitica!” pepenele galben dansul lalelele filmele strelitia teatrul ghioceii concertele Tom si Jerry sa fac poze Donald Duck sa pictez Chip si Dale telemeaua de oaie sa scriu icrele negre „Al cincilea element” cozonacul fierbinte(mai ales cel moldovenesc) painea calda femeile care zambesc sa citesc sa ma bat pana la capat apa calda sapunul Led Zeppelin sa prind trenul in ultima clipa samponul periuta si pasta de dinti Bruce Willis prosopul oamenii care au rabdare Ilarie Voronca asternuturile noi limbile straine(cu germana am probleme dar am o profesoara buna acum!) „Jurnalul fericirii” mancarea chinezeasca Mila Jovovich toti cei de pe forum chiar si rusii chiar si Caliogstro sa intind un buchet mare cu flori de primavara sa fac pe cineva sa se bucure sa fiu eu sa te strang in brate sa spun tot ceea ce simt sa nu ma ascund sa ma plimb prin ploaia calda Phoenix puiul la rotisor Celelalte Cuvinte saorma Andries sa conduc Voltaj cerul senin Hara parintele Dragos sa ma intind pe spate in iarba verde si sa imi imaginez ca sunt lipit de tavan iar cerul este podeaua Sfantul Ilie cand ii trazneste pe draci „Salata” oamenii inimosi Hitchcock norii de vara Spielberg Lista lui Schindler painea prajita unsa cu unt Ciuleandra Maria Tanase siropul de visine Furnicutze sa ma urc in ultimul tramvai Jean Reno „Pendulul doamnei Foucault”(apropos poate il are cineva sa mi-l dea si mie multumesc anticipat!) o portocala sa stau intins in albia raului si apa sa curga pe langa mine placinta cu dovleac Bouvard si Pecuchet sosul de oua seara de Craciun Noaptea de Inviere ziua ta de nastere cand iti spun La multi ani! si tu te bucuri o strangere de mana o plimbare cu barca pe lac Omar Khayam Jaques Prevert mirosul de tamaie Martin Eden profesoara de franceza profesorul de fizica Violeta Dana Stefania the next door daughter Ruxandra Raluca Stresi Liliana Georgiana Madalina mirosul ziarelor de dimineata stirile de la ora sapte o cafea calda cand mi-e frig un pahar cu apa rece vara sa stau la umbra pomilor... sa ma urc in varful muntelui si sa ii strig lui Dumnezeu cat ma tin plamanii:IUBESC VIATA MAI DA-MI DOAMNE O MIE!