966

StarNet, Autologin Rapid la Statistica!

Pentru oamenii paranoici ca si mine, care controleaza des statistica, sa nu sara cumva peste limita am facut un simplu java script pentru logare rapida la statistica StarNet..Parola nu va mai trebui de scris niciodata! Click.. Si eaka si statistica..Ce trebuie de facut pentru asa ceva..1. Creati undeva pe disk(eo de ex. am creat in directoria browserului, adica, in C:\Program Files\Mozilla Firefox, voi posibil in c:\Program Files\Internet Explorer) un fisier nou cu extensia .html, exemplu: starnet.html2. Copieti html-u de mai jos, modificind userul si parola.. Schimbati UserulAIci si ParolaAICI..Quick starnet login!
3. Faceti shortcut in cel mai vizibil loc din browser(la mine-i Bookmarks Toolbar se numeste in Firefox, si Links in IE) sau undeva pe desktop, start menu..etc..Cel mai simplu de facut un shortcut in browser.. E prin metoda drag&drop(adika.. apuci si tragi ;).. Adica micsorati ambele ferestre(fereastra unde se afla starnet.html si fereastra browserului) asa ca sa puteti trage din una in alta, apucati starnet.html(dati un click si nu-i dati drumul, evident;) si o trageti in fereastra browserului, unde vreti sa apara shortcutu..Apropo de parola, ea nu trebuie sa coincida nici cu una deja existenta (exemplu la mail, forum.. etc), deoarece daca vine vre-un "xakep" la pc-iuku vostru pe 5 minute.. El poate foarte simplu s-o afle.. Asa ca in prealabil, schimbati-o..Sper ca am ajutat pe cineva! :) Simplu.. Dar comod..Si inca.. Nu aruncati cu nimic in mine ;P Si.. Orice sugestie e bine venita ;)
0