69=23*3Da la tini namana se primeste?
mda iaca cum trebuie:ceva de genul asta: lg10+2*sqrt(1156):))))
Iaka asa pareri a provocat numarul 69, de fapt mai este: sqrt(4761)Da dac serios, eu sunt impotriva, exista multe alte metode de a atinge apogeul...
Die P....Iaka asa pareri a provocat numarul 69, de fapt mai...вся репликаde acord :)
de acord :)
da eu ash incerca... ;)
а
ouie :)
Die P....Iaka asa pareri a provocat numarul 69, de fapt mai...вся репликаDca sotia ta o sa doreasca tu ce-o sa faci?
Dca sotia ta o sa doreasca tu ce-o sa faci?
Incerca si o sa vezi:)))
69 so cool!
Este prea gras.Ceva clasic...
69 - pozitie ca toate pozitiile, numai k nu toti sunt de acord cu dansa:)... mai ales genul "m" :D
12.1// de acord...n-ash zice ca e ceva extraordinar.. e o pozitie care are shi + si -.....e practica :Ddaca shtii bine sa actionezi poti provoca partenerei un asa orgasm incit tinete nene...
...ce parere aveti despre 69?...вся репликаvalabila, da madamu s shii de-asupra
valabila, da madamu s shii de-asupra
69 e ceva deosebit dar e cam greu sa oferi si sa primesti placere in acelasi timp.
Dirtyangel...69 e ceva deosebit dar e cam greu sa oferi si sa primesti placere in acelasi timp....вся репликаceva de genul -- cam problematic sa incerci sa te ztii shi sa mai dai shi cu limba une trebuie...((( da merita incercat
ceva de genul -- cam problematic sa incerci sa te ztii shi sa mai dai shi cu limba une trebuie...((( da merita incercat
...ce parere aveti despre 69?...вся репликаDap s curioasa esti tu!
Dap s curioasa esti tu!
cocojambo1...69 - pozitie ca toate pozitiile, numai k nu toti sunt...вся репликаde ce tu zici asa? Eu nu-s impotriva)) principalul e sa fie frumos acolo unde te uiti , intelegi?))
de ce tu zici asa? Eu nu-s impotriva)) principalul e sa fie frumos acolo unde te uiti , intelegi?))
ce mai futeti capul,toti linge-ti in pizda ca niste vitelusi, dar vii rusine sa recunoasteti,99%ling,1% recunosc!!!
cool
...ce parere aveti despre 69?...вся репликаRAK ??!!ili ryba ?? ;))
RAK ??!!ili ryba ?? ;))
E poza mea preferata !!! :))
69=23*3
Da la tini namana se primeste?
mda iaca cum trebuie:
ceva de genul asta: lg10+2*sqrt(1156)
:))))
Iaka asa pareri a provocat numarul 69, de fapt mai este: sqrt(4761)
Da dac serios, eu sunt impotriva, exista multe alte metode de a atinge apogeul...
da eu ash incerca... ;)
а
ouie :)
Incerca si o sa vezi:)))
69 so cool!
Este prea gras.Ceva clasic...
69 - pozitie ca toate pozitiile, numai k nu toti sunt de acord cu dansa:)... mai ales genul "m" :D
12.1// de acord...
n-ash zice ca e ceva extraordinar.. e o pozitie care are shi + si -...
..e practica :D
daca shtii bine sa actionezi poti provoca partenerei un asa orgasm incit tinete nene...
69 e ceva deosebit dar e cam greu sa oferi si sa primesti placere in acelasi timp.
ce mai futeti capul,toti linge-ti in pizda ca niste vitelusi, dar vii rusine sa recunoasteti,99%ling,1% recunosc!!!
cool
E poza mea preferata !!! :))