Kanna e viu!
Kanna e viu! Ura ...sau nu!!kanna e viu...da iaka se teme sa moara de bombe atomice care se mascheaza in copaci pe teritoriul transnistriei.............kanna iesi din trans vseo budet horosho........za rodinu rebeata!!!!!!!!!!copashii tsin de noi!!davai pokupleai biletantos in tiraspoleantos shi vmeste ku pionerul'eantosveneantos.......podrujili aishi va ashtepteantos ku bratele rasprasteortantusda daca vrei potsi veni shi fara pionerul............ekl aishi a shi lishnii!!!!kagbi el ii mestnii drumu shtie.....a veni singur!!!!!!ashei?????ashei?????kanna kaut eu pentru tine nishte podruji aichi in tiraspol numa davai adami-l pe pionerul ki imi pare ca m-am vliubit int-insu......imi este dor de dinsul vreu sa-l vad!!!!el asa ciuvak.....dupa prima si ultima intilnire cu dinsul ma simt kam figova...ma gindesk numa la dinsu.....l-am parasit pe drugu meu pentru pioner.....da el mie nio spus ca tu esti drugu lui shi poate tu ai sa poti cumva podeistvovati na nego...si blin shi sa-ti mai spun...nu karoce eu nus asa de uriti kum navernoie t-o spus vlad si pontu ki el ii frumos shi ii prikolinii..el nie nio spus ki nare podruga in kisinau da nie imi pare amintrelea..si vase..............daca chiar si are podruga eu am so gasesk shi am sii fau in bot pentru ki sunt inkrezuta ka e nul face pe pioner fericit....si vase.....karoce...karoce prikolino am ganit asei????????shi rjachno!!!!