cei care destabilizeaza situatia (Insider)
//123, the Insider: "... Imi cer scuze daca v-am zadarit prea tare. Asteptati pina-n septembrie. Nu pot spune nimic mai mult. ..." //129, new-technology...: "... 100 pudov esti de la чибер комунити ..." Mie tot imi pare ca Insider aista are legatura cu Telemedia/Megadat... Iaca shi o facut el... "asteptati pina in septembrie"... eu tot aveam de gind sa ma abonez la ADSL de la Starnet dar apare acest Insider care zice: "mai bine asteapta inca o luna"... Si iaca userii or sa ramina pe dial-up inca mult timp in loc sa se conecteze la ADSL de la starnet... acest Insider ori e un angajat al Moldtelecomului care are drept scop sa ne faca sa raminem pe dial-up si sa syga si de la noi in continuare Moldtelecomul bani pentru fiecare minuta, ori e vreun concurent al starnetului care zice: nu va conectati la ADSL de la Starnet care o aparut pe 1 august dar asteptati mai bine inca o luna... probabil e de la Telemedia/Megadat ... Ce pot sa ma cred? >>>>>>> 131, Guru: "... Может ты просто не хочешь чтобы мы делали анти-провайдерский сайт? ..." Insider: Да нет, делайте сколько хотите. Просто вскоро после (а может и ДО) запуска подобного сайта, все усилия потраченные на его создания окажутся напрасными, или точнее "ПОЧТИ напрасными".