call baring: MOLDCELL
Am asa o situatie:Am postapaid de la MoldCell si in curind ma duc la odihna. Vreau sa iau cu mine si telefonbul si sa fac ROUMING. Dar, fiindca roumingul e cam scump vreau pe perioada cat voi peste hotare sa restriţionez apelurile de intrare, adică nu vreau să măsune nimeni.Dar vreau:1) să pot suna eu (în caz de ceva)2) să trimit/primesc SMSÎn calitate de experiment am incercat din telefon să închid apelurile de intrare chiar acum, să văd că lucrează. La această operaţie mi-cerut un cod de securitate. AM incercat 1234, 1111, PIN şi altele. Apoi m-am uitat în manual la telefon si acolo scrie:"Call barring - This menu allows you to limit the use of your phone to specific calls by letting you bar both outgoing and incoming calls. This function is network dependent and requires a call barring password supplied by your service provider."Cine stie cum de rezolvat această problemă?Am asa o situatie:Am postapaid de la MoldCell si in curind ma duc la odihna. Vreau sa iau cu mine si telefonbul si sa fac ROUMING. Dar, fiindca roumingul e cam scump vreau pe perioada cat voi peste hotare sa restritionez apelurile de intrare, adica nu vreau sa masune nimeni.Dar vreau:1) sa pot suna eu (in caz de ceva)2) sa trimit/primesc SMSIn calitate de experiment am incercat din telefon sa inchid apelurile de intrare chiar acum, sa vad ca lucreaza. La aceasta operatie mi-cerut un cod de securitate. AM incercat 1234, 1111, PIN şi altele. Apoi m-am uitat in manual la telefon si acolo scrie:"Call barring - This menu allows you to limit the use of your phone to specific calls by letting you bar both outgoing and incoming calls. This function is network dependent and requires a call barring password supplied by your service provider."Cine stie cum de rezolvat aceasta problema?