Tunneling in FreeBSD
Salutare la toti! Sunt nou pe aici. Puteti sa ma ajutati cineva? Vreau sa fac tunneling in FreeBSD(nu prin IPsec ca este dofiga infa pe asta) ci prin port-uri de orice fel - de preferat HTTP si sau 443. Cine poate sa ma ajute sau macar sa-mi dea vre-un indiciu ce tre sa fac sau de unde sa ma informez despre asta. De ambele parti sunt PC-uri FreeBSD si la mijloc un proxy ce filtreaza unele chestii care mie imi trebuiesc.
Ai access la ambele mashini cu FreeBSD?
Eu clar ca am acces. Fara asta nu se poate. Am gasit in Handbook-ul de FreeBSD cum se face tunneling prin ssh dar la portul lui - 22. Daca o sa schimb sa lucreze pe 443 ssh, poate se va primi. Ce zici IOS?
1. in primul rand eu nu prea am inteles struktura retelei tale.
2. problema nu consta in mashina care "asculta", poti modifica care daemon pe care port asculta.
3. daca ai citit cum se face de ce nu testezi, sau astepti ca cineva sa vina si sa-ti faca aceasta?
4. daca se primeste skrie si aici cum ai facut.
Iaka eu demult nu am intilnit asha bikalani ka IOS!!!
IOS, tu eshti tormoz sau shi?
Baiatu te-a intrebat cum se face tunneling intre doua servere BSD, da tu il intrebi daca are acces la servere, shi vrei sa te viibeshti ka shti comanda "uname -a"
Shi daca tu nu ai intzeles structura retzelei (da vaabshe asta nici nu tre sa shtii) apu sa shtii ca tu eshti tupoi, dar nu ka patzanu nu o scris ce tre...
Atb, a vrut sa auda sfaturi de la unii care deja au facut tunneling, dar nu nishte aberatzii de la asha dalbaiobi ka tine!!!
Am vazut ka potzi numara pina la 4, bravo!
P.S. De mult nu am intilnit asha bishi pe net... Ce shcoala va educa asha? Poate aia de la Cisco (DNT) ?
Dracalan eu asa si nu am intseles "naezdu" tau. Cu ce okazie? Nu ti-a dat prietena sau ce? Nu-ti pare ca esti prea abrupt?
Care-i problema ta, sunt tormoz sau nu asta pe tine deloc nu tre' sa afecteze.
Cine ne educa pe noi? Macar ne educa sa nu injuram o persoana necunoscuta fara vre-un motiv. Pacat ca nu au facut-o si parintsii tai.
Shi ce sfat bun i-ai dat tu lui atb? Daca vrei eu pot sa-ti lamuresc tie pe rand fiecare punct pe care l-am intrebat si pe el.
Maxim Hitrov :)))))
Dracalan naezdu tau nu chiar e drept. Eu iti spun sa ceri scuze. Inca nu a reesit din punctele care le-a spus ca el ma subapreciaza sau ma socoate ca nu stiu ori incearca sa demonstreze ceva. El a vorbit cu mine deoarece eu banuiesc ca el ma cunoaste pe mine si eu cam banuiesc cine-i IOS din spusele altora ca asa tare nu am fost pe forum. Nu trebuie sa transformam forumul intr-un ring de lupta cu noroi. Noi vaashe, cei din IT si adminii in general tre sa ne sustinem aici in Moldova ca si asa suntem putini. Hai, sa vad impacare. Imi cer scuze IOS pentru Dracalan din partea mea. Dracalan imi scrii mie cu ce nu esti de acord. Eu cu SSH nu am terminat inca instalez a 2-a mashina din nou ca nu a instalat-o un baiat ca lumea si apoi voi spune rezultatele. Ziua buna la toti.
IOS, daca lucrezi la DNT, asta nu itzi da nici un drept sa te kavireshti la mine prin e-mail!!! Krezi ka eshti tare deshtept? Eu credeam ca mail.md e ceva de incredere, dar vad ka fiecare al doilea bikalan se uite la mine prin e-mail!!!
Rushine sa-tzi fie, daca te-ai koborit asha de jos!
Aicea hren znaiet cine-i drept... Ziceti ceva...
IOS, sa-tzi fie rushine, kiar ma krezi de kurkan? Te dai shi tu ku kuru la gard...
Way IOS, sa shtii ca mi-am pierdut increderea in acest serviciu " mail.md".
Mai bine termin, oricum nu o sa ajungem la un numitor comun. Daca eshti intr-un fel admin, sa shtii ca adminii nu se koboara asha de joc, ca sa citeasca scrisorile altora! Rushine!!!
Drept am zis eu - bikalan!!!
Way Mircea Bikalanu tu shi, te dai a tot shtiutoru?????? Nu shtiu cine dintre noi doi vre sa se vyiveaska!!!
Apopropo, ce, te sokotzi SOARE? dute-n.... shtii tu unde...
Un gunoi, iaka shini eshti, da nu SOARE. Iaka om bolnav eshti tu!
Pot, sa-tzi vin la DNS, shi sa-tzi fut o sfirla!!!!! tonu
Oameni buni !!! (sper sa fiti buni).
Hai sa terminati acest offtopic si opriti-va odata !
Cine are minte -- o sa inteleaga. Exista ICQ... nu uitati de dinsul cind vreti sa va intreceti la vorba...
mt (7:41 PM) :
eu te astept
mt (7:42 PM) :
in cat timp vii cu sfarla?
maXim (7:43 PM) :
karoce. Unde putem sa ne intilnim?
mt (7:43 PM) :
unde ai spus tu poti veni.
maXim (7:43 PM) :
way! Acolo la DNT e paza...
Am mai vazut de aia kare stau linga paza...
maXim (7:44 PM) :
tu vina undeva in centru. Sa stabilim noi cine e prost!!!
mt (7:44 PM) :
mai pe skurt eu te astept, fiindca ma intrerupi de la lucru te pun in "ignore", cele bune
-
ghindak ce eshti.... te akunzi sub aripa altora?
Krezi ka nu o sa dam okii? Shi nu mai o sfirla o sa-tzi dau!!
Blea, iaka bik. TIpa el lucreaza shi e okupat. Dar pe forum.md are timp sa raspunda.... Pizdetz...
Way, dam noi okii!!!!
Way, dam noi okii!!!! - parca am dat okii, sper ca te-ai calmat :)))
IOS, ieri a fost o zi grea pentru ambii...
Am fost supus unor cimpuri magnetice, shi rog sa nu se ia in consideratzie aberatziile pe care le-am scris anterior!
Astazi cerul e mai senin...