Bey, nu va mai bateti prietenele ca iesim rau in statistici!
fă-mă, mamă,iordanian..
________SS________...fă-mă, mamă,iordanian.....вся репликаnu-i neaparat necesar... ii suficient sa-ti iei nevasta iordanianca... ;)
nu-i neaparat necesar... ii suficient sa-ti iei nevasta iordanianca... ;)
Luchthaven...nu-i neaparat necesar... ii suficient sa-ti iei nevasta...вся репликаuna nu-i suficient. Tre vre-o trei ca să te simți iordanian :)
una nu-i suficient. Tre vre-o trei ca să te simți iordanian :)
________SS________...Tre vre-o trei ca să te simți iordanian :)...вся репликаda' ce, te opreste cineva sa incepi sa te inchini lui Alah si sa-ti mai iei vreo trei neveste, iar in viata de apoi sa-ti faca masaj erotic 72 de fecioare? ;)))
da' ce, te opreste cineva sa incepi sa te inchini lui Alah si sa-ti mai iei vreo trei neveste, iar in viata de apoi sa-ti faca masaj erotic 72 de fecioare? ;)))
Luchthaven...72 de fecioare...вся репликаși tot atâtea soacre!!!!
și tot atâtea soacre!!!!
________SS________...și tot atâtea soacre!!!!...вся репликаei si tu acu'... vrei numai trufandale... :( Da' ce, 72 de soacre intre 35 si 40 de ani ti-ar strica? Cele 72 de soacre is bonus ... ;))
ei si tu acu'... vrei numai trufandale... :( Da' ce, 72 de soacre intre 35 si 40 de ani ti-ar strica? Cele 72 de soacre is bonus ... ;))
Luchthaven...Cele 72 de soacre is bonus...вся репликаCrezi cumva că-s caracatiță cu opt puli? :)))
Crezi cumva că-s caracatiță cu opt puli? :)))
________SS________...Luchthaven : "... Cele 72 de soacre is bonus ..."-...вся реплика:)))))))) Nu cred... da' ma gandeam ca macar una de rezerva n-ar strica.... ;)
:)))))))) Nu cred... da' ma gandeam ca macar una de rezerva n-ar strica.... ;)
Bey, nu va mai bateti prietenele ca iesim rau in statistici!
fă-mă, mamă,iordanian..