Rugaciune
"Rugaciune"(23.11.1996)O, Doamne esti sus, departeMare distanta ne desparte,Dar totusi vezi si simtiPe acei bieti neprehanitiI-ai creat, le-ai dat gindireFacindu-i dupa al tau chipFiecare avind a sa fireAl sau destin, al sau chin......O, Doamne ce-i iubirea?De ce iubesc atit de mult?De ce-mi intinica gindireaDorul, ca nustiu cine sunt?Doamne, inima-mi suspinaNu doreste sa-mi apartina.Doamne, inima mea iubesteO fata ca din poveste.Ea in visuri mi s-arata...Si ale sale buze dulciCind saruta te imbata,Ca nustii ce cale s-apuciSi iata asa, bat de amorMa sugruma marele dor,O, Doamne, eu o iubescSi cu gindul la ea traesc.Cu gindul la ea adormCu gindul la ea ma trezescSi in acel lung somnTot pe dinsa o iubesc.Apoi ziua, orice n-as faceDorul inima-mi desfaceSi cum apoi sa traiesc?Fara s-o vad si s-o iubesc.O, Doamne, cum s-o cuceresc?Ca sa-mi spuna: "Eu te iubesc"Doamne, eu stiu ca auzi!De ce taci, de ce nu raspunzi?!Te-as ruga sa-i spui, ca o iubesc,Ca mi-i dor si ca ma topescSa-i spui sa scrie mai desDupa ce va citi acest versSa-i spui, ca astept si sper,Ca orice nu s-ar imtimplaMacar sa cada acel Lucifer,Eu in inima o voi pastra!(Kidman)
Astept sa fiu criticat :))
Da-a-a-a.Nici nu stiu cum sa-ti spun.Nu e ca la Eminescu,dar iti patrunde in toate colturile sufletului.Daca exista aceasta fata,trebuie sa fie fericita numai pentru ca-i este dedicata oasa poezie.
Eu nici nu pretind sa fiu ca Eminescu :))
Але пипл!!!
КРИТИКА ГДЕ?!?
Stii ca ai ceva talent
Dar mai trebuie nult sa lucrezi asupra versurilor
Dar in general e cool
Але пипл!!!
КРИТИКА ГДЕ?!?
Кидман фигня :) (правда я не читал :))))))
"Doamne, eu stiu ca auzi!" - тут загнул сто пудов :)
Поэзия не знает Преград :))))
?
sa shtii ca e super
cit nu am vrea sa parem noi fetele de incapatinate,Dumnezeu ne-a creat cu sufletul deschis spre lucruri romantice,spre un vis la o dragoste ca in poveste,spre declaratii sincere de dragoste,asha ca ai nimerit-o cu rugaciunea,daca intr-adevar exista asha fata,Dumnezeu te va ajuta,caci la urma urmei a fost voia Lui ca noi sa fim atyt de sensibile.
insa sper ca e ceva intr-adevar sincer; pentru ca sa nu uiti niciodata ce-ti voi spune:
Devcencoi mojno uvlecatsa
Devcencoi mojno dorojiti
No znai nad nei nelizea smeiatsa
Devcenca mojit otomstiti!!!
Atractiile omeneshti au la baza lor trei surse:sufletul,ratiunea shi corpul.
Atractiile sufletelor dau nashtere la prietenie.
Atractiile ratiunilor dau nashtere la respect.
Atractiile corpurilor dau nashtere la pasiune.
Imbinarea acestor trei atractii dau nashtere la dragoste.
Tratatul antic oriental''''Ramuri de piersic''''
doresc la toti o astfel de dragoste.
mda.... ia mai trec anii.....