1446

CDMA - viitor pentru MD?Posibil rival al Vox & MC?

Nu sunt chiar asa de tare in materie de telefonie mobila,dar stiu si eu cate ceva(destul pentru un user simplu).Stau mai mult prin RO,si saptamanile acestea a aparut pe piata telefoniei mobile un nou provider:"Zapp".Este un operator care propune pe piata romaneasca ,dealtfel si asa supraaglomerata cu provider-i de telefonie mobila(Connex,Dialog,SunTel,Cosmorom),un nou sistem de transfer a vocii si !!! a datelor:"CDMA".Sistem ( complet DIGITAL!!!) folosit numai in SUA pana acum.Deci Ro este deocamdata prima tara din Europa(din cate stiu eu) care foloseste acest sistem(CDMA,450MHz).Ce ma surprins pe mine este faptul ca: daca ai un lap-top sau un PC,poti sa navighezi pe net prin mobil GRATIS!!! ,deci nu platesti timpul pe care il petreci on-line pe net + platesti numai cantitatea de Kbytes pe care le primesti sau transferi,anyway daca doar vizionezi pagini web nu te costa ABSOLUT nimic,DOAR abonamentul lunar.Nu m-am lamurit chiar bine cu abonamentul dar oricum e o chestie chiar foarte atragatoare.Dac te gandesti ca pentru doar 20$ pe luna ai:Internet cat vreai + 4 Mb fisiere transfer SI 30 minute incluse in abonament,SI cel mai important viteza de navigare pe net e de !!! :153kbps.Cei care sunt interesati pot sa acceseze:www.zapp.roUrmatoarea tara care o sa aiba un astfel de sistem din 2002 este (ma surprins foarte mult chestia asta):Ukraina prin compania "CST Invest Limited".Deci intrebarea mea este care este parerea voastra despre acest sistem si daca ar avea discipoli si la noi in MD in cazul daca apare pe piata?P.S.:Hotelosi kone4no napisati koe4to i na ruskom,no na etom PC netu ruskih bukv tak 4to izviniaiusi zaranee za to to 4to vopros zadan toliko na rum.,prosto esli tak mnogo pisati na ruskom vigliadit o4eni urodlivo.Bolishoie spasibo tem kto smojet perevezti...
0