18

Tehnoizol pentru vată minerală, șindrilă bituminoasă și materiale pentru izolare fonică

Anul acesta am început renovarea casei și aveam nevoie de produse de calitate pentru acoperiș și izolație. După mai multe recomandări, am ajuns la Tehnoizol și pot spune că am rămas foarte mulțumită de alegerea făcută.

Inițial am venit pentru vată minerală, însă am descoperit că magazinul are o gamă foarte variată de produse pentru construcții și renovări. Consultantul mi-a explicat diferențele dintre tipurile de izolație, iar în funcție de proiect mi-a recomandat soluția potrivită, fără să încerce să îmi vândă cel mai scump produs. În final am cumpărat și șindrilă bituminoasă pentru acoperiș, iar pentru camerele unde îmi doream mai mult confort am ales și materiale pentru izolare fonică. Mi-a plăcut faptul că toate produsele necesare se găsesc într-un singur loc, iar personalul oferă explicații clare despre montaj și utilizare. Dacă aveți în plan construcția sau renovarea unei locuințe și căutați produse de calitate împreună cu consultanță profesionistă, recomand cu încredere Tehnoizol. Eu am avut o experiență foarte bună și cu siguranță voi reveni pentru următoarele proiecte.

0