Nu akita liafa
Atentie soferi de curse lunji! Firma "planet-rapid-trans" nu akita liafa. Conducator Sirbu Petru Grigore, din s. Panasesti, Straseni , si sotia lui Diana din Chisinau. Activiaza in Franta, or. Sausheim, compania "Hemmerlin".
Judecatoria din Bucuresti, l-a impus sa-mi akite liefile pentru cele 3 luni neakitate. Pe parcursul judecatii ( a durat aproape 3 ani ), Sirbu Petru, simtind ca va pierde judecata, neavind somn, vircolindu-se noptile, ma suna pe mine si pe sotie, pe la orele 1-3 de noapte, si pe fix si pe mob., de pe N necunoscut, isi skimba glasul ( Cine n-a cunoaste asa individ ), si-mi vorbia diferite aiureli. Estafeta o transmitea la nepotul sau, Sirbu Alexandr Pavel, 1994 a.n., reprezentantul firmei la MD, din Panasesti,Straseni, care tot ma suna de pe N necunoscut , dupa publicarea acestor anunturi. Asta nu-i ajunje. Mai aliarga si la politia Straseni, si scrie plinjere pe mine, ca-i " defaimefi imajinia companiei". Mare companie- 5 rable auto ( merg pe magnit ca ciasul ). Kita obraznicie trebuie sa ai? Ce fel de simti omenesc ( nu cred ca-l au ) trebuie sa ai? Ca: Pe de o parte sa nu akiti liafa la soferi, i-ar pe de alta parte, sa te plinji pa politie pe soferi. Incredibil!