9224

Andreea Banica i-a facut sotului un cadou in valoare de 150.000 de euro

Prinde 100 km/h in doar 3,8 secunde si este capabil sa ”zboare” cu o ametitoare viteza de nu mai putin de 305 km/h. Este cel mai rapid BMW fabricat vreodata si in curand va ajunge si pe strazile noastre.

BMW M4 DTM Champion Edition este cel mai rapid bolid al marcii si, asa cum ii sade bine unei bijuterii pe roti, este si un model cat se poate de exclusivist. Doar 200 de astfel de masini au fost disponibile in intreaga lume, iar una dintre acestea va circula pe strazile din Bucuresti. Cumparatorul, nimeni alta decat celebra solista Andreea Banica.

Vedeta a scos din buzunar peste 150.000 de euro, nu atat pentru placerea ei, cat mai ales a sotului care ii este si impresar, Lucian Mitrea. ”L-am vazut ca se tot uita la acest model, pe care il ravnea. Atunci mi-am luat inima in dinti si mi-am sunat prietenii de la BMW. Le-am spus ca vreau masina asta si sa faca intr-un fel sa fie a mea. si am reusit!”, ne-a marturisit Andreea Banica.Sa intre in posesia celui mai puternic M4 nu a fost deloc usor. Nu de alta, dar pentru cei de la BMW nu e suficient sa ai bani, mai trebuie sa ai si o imagine impecabila. La pachet cu modelul comandat, vedeta a primit si un instructor personal, care sa o invete sa stapaneasca o masina atat de nervoasa. ”Cei care cumpara masini devin ambasadori ai marcii, iar BMW tine la asta”, a declarat, pentru Click!, Claudiu David, instructorul celor de la BMW. 

BMW M4 DTM Champion Edition este dotat cu un propulsor de 3.000 cmc, care dezvolta nu mai putin de 500 de cai putere. Este limitat electronic la 305 km/h. Consumul de carburant este de 8,3 litri la 100 km, iar norma de poluare Euro 6. Pretul este de circa 150.000 de euro.

perfecte.md

0