Ea e cea mai frumoasă asistentă medicală! Pozele tinerei care a cucerit internetul (Foto)
![]()
O asistentă medicală a creat senzație pe internet cu fotografiile incendiare pe care le postează.
Carina Linn, în vârstă de 23 de ani, este din Taipei și a strâns aproximativ 150.000 de urmăritori pe Instagram mulțumită curajului ei de a posta imagini cu ea în bikini.
Una dintre pozele care a atras atenția multor utilizatori în mod deosebit este cea făcută în cabina de probe a unui magazin, în care poartă o pereche de blugi mulați, un sutien negru din dantelă și o geacă neagră. În descrierea fotografiei, Carina a scris: "Nimic mai mult de făcut în ziua mea liberă".
![]()
Printre pozele ei populare se numără și foarte multe în care apare îmbrăcată sumar, de regulă în costum de baie sau lenjerie intimă.
![]()
"Profesia mea este de asistentă medicală. Lucrez într-un spital. Nu sunt model sau fotograf. Mai mult, nu fac poze pentru că încerc să devin faimoasă. Sunt eu, fac lucruri care mă fac să mă simt fericită, nu cred că am o viață foarte speicală sau extraordinară. Sunt doar o persoană care trăiește o viață normală", a spus Carina, potrivit Daily Mail.