6511

Poveste incredibila! Un barbat a gasit 95.000 de dolari in propriul sifonier

Erau casatoriti de mai bine de 50 de ani si imparteau practic totul. Sau aproape totul. Singurul lucru pe care sotia l-a rugat pe barbatul ei a fost sa nu se uite intr-o cutie de pantofi pe care o tinea pe un raft, in sifonier. Totusi, cand a aflat ce se afla in interiorul cutiei, barbatul a ramas mut de uimire.

Zeci de ani, cei doi soti au impartit si bune si rele. La un moment dat, cand femeia era bolnava, pe patul de moarte, si-a chemat sotul, rugandu-l sa aduca si cutia de pantofi din sifonier. Batranul a deschis-o. In ea erau doua papusi crosetate si un pachet care continea 95.000 de dolari. Nu a inteles de la bun inceput cum de putea avea sotia sa atatia bani fara stirea sa si a cerut lamuriri. 

"Bunica mea mi-a spus ca secretul unei casnicii fericite consta in evitarea certurilor. Ea mi-a spus ca, daca vreodata voi fi suparata pe tine, tot ce trebuie sa fac este sa tac si sa crosetez o papusa", i-a spus batrana sotului sau.

Acesta a fost surprins placut, mai ales ca in cutie se aflau doar doua papusi! "Deci te-am suparat in toti acesti ani doar de doua ori!", a spus incantat barbatul. Totusi, avea o nelamurire: de unde proveneau banii?

Atunci femeia a zambit si a spus: "Oh, banii? Banii sunt castigati din vanzarea papusilor pe care le-am crosetat... "

perfecte.md

1