Ghimpu și-a ieșit din pepeni la o emisiune TV. Ce a declarat politicianul (Video)
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și-a ieșit din fire în direct, la emisiunea „Punctul pe Azi” unde a fost invitat. Acesta s-a enervat când moderatorul l-a rugat să-și expună opinia, dacă ședințele de judecată de la Curtea de Apel, la care va fi examinat dosarul fostului premier, Vlad Filat, trebuie sau nu să fie publice.
„Eu nu-s nici avocat nici procuror. Vă rog următoarea întrebare”, s-a indignat Ghimpu.
„Eu am obosit cu Filat și cu toți ceilalți. Eu am venit în politică nu să-l apăr pe unul sau pe altul(...), se vor clarifica instanțele superioare, asta nu e problema mea”, a spus președintele PL.
Mai mult, acesta este nemulțumit de faptul că presa nu tratează corect, în opinia lui, subiectele ce țin de arestarea lui Vlad Filat și a lui Veaceslav Platon.
Menționăm că avocații lui Vlad Filat au contestat la Curtea de Apel decizia instenței de judecată prin care fostul premier urmează să stea în detenție nouă ani.