9606

Ceremonie macabra in Thailanda. O tanara s-a maritat cu iubitul mort, in ziua inmormantarii acestuia

mort, nan thippharat
O tanara din Thailanda a socata o lume intreaga dupa ce s-a decis sa se marite cu iubitul ei mort, chiar la inmormantarea acestuia.

Nan Thippharat, din Chachoengsao, provincie din centrul tarii, a ales sa mearga inainte cu nunta, potrivit planului, in ciuda faptului ca viitorul sot a murit brusc. Decesul lui Fiat a venit ca un soc pentru toti cunoscutii, pentru ca nu a dat niciun semn de boala si a murit de infarct chiar inainte de nunta, relateazaDaily Mirror.

Pe pagina ei de pe o retea sociala, Nan a postat un video si mai multe poze de la neobisnuita ceremonie de nunta. In filmare se vad oameni veniti sa-i aduca un ultim omagiu lui Fiat, in timp ce Nan sta alaturi de el, in rochie de mireasa si il tine de mana.
nan thippharat, nunta
"Am visat la nunta noastra. Mi-am imaginat cum ne tinem de mana... Odihneste-te in pace! Te iubesc, Fiat! Sa stii ca visul nostru a devenit realitate", a scris "mireasa" pe Facebook.

Din nefericire pentru ea, ceremonia nu poate fi validata, iar casatoria nu a fost recunoscuta in fata legii.

stirileprotv.ro

0