7202

Este unul dintre cei mai sexy bărbați din Ucraina, însă s-a născut femeie! Cum arată (Foto)

transsexual, barbat
Aydian Dowling este numit unul dintre cei mai sexy bărbați din Ucraina, care a ajuns și pe coperta revistei Men's Health, de curând, însă acesta s-a născut femeie. Transsexualul de origine baltică a oferit un interviu pentru o revistă din Ucraina, în care a povestit cât de complicat i-a fost să atingă țelul pe care și l-a pus cu mulți ani în urmă - de a se transforma în bărbat.
ukraina, barbat
”Nu m-am simțit niciodată femeie. Mult timp nu înțelegeam de ce m-am născut, în general. Apoi am descoprit că, medical, pot să mă transform în bărbat, ca să mă simt în pielea mea. Acum nu prea vorbesc cu părinții, căci eu ai principii de viață stricte, în care nu acceptă oameni ca mine”, spune Aydian, potrivit styler.rbc.ua. Acesta a treăit o bună vreme în Ucraina.
barbat, transsexual
Tânărul este unul dintre puținii transsexuali din lume care a apărut în revista pentru bărbați Men's Health. De altfel, el este căsătorit. ”Când am cunoscut-o pe soția mea, eram femeie. Nu pot să spun că s-a adaptat la ce sunt eu, ea chiar s-a bucurat că mă voi transforma în bărbat, pentru că ea respectă bărbații, dar nu poate avea relații cu cei care s-au născut bărbați, din cauza unor chestiuni genetice”, a mai spus tânărul model.
ukraina, barbat
Tânărul are sute de mii de fani pe rețelele de socializare, unde este foarte activ. Acesta are și un videoblog.

kankan.md

5