De la cersator la scriitor: povestea omului care a suferit o schimbare radicala
Actorul Gheorghe Grau a editat o carte si a lansat-o aseara intr-o librarie din Chisinau. La lansare a fost sora lui cea mai mare, scriitori, critici de arta, dar si fiica sa Domnica. Iubita acestuia a lipsit.
Povestea lui Gheorghe Grau a ajuns in atentia publicului dupa ce in 2011 Pro Tv a realizat un reportaj despre el. Atunci actorul, candva renumit pentru rolurile sale ajunsese un om al strazii si cersea mancare si bani de la trecatori.
Asa arata cu doi ani in urma marele actor Gheorghe Grau, juns la varsta de 50 de ani. El isi traia zilele cersind pe strazi pentru o bucata de paine. Si asa arata acum, vizibil intenerit si cu mult mai multe planuri si sperante.
Gheorghe GRAU: "Slava Domnului pregatesc un program si mai lucrez la un manuscris."
L-am intalnit la un eveniment legat de cinematografie. Actorul a povestit ca viata lui s-a schimbat si ca in sfarsit a iesit din depresia care il macina.
Gheorghe GRAU: "Mare e Dumnezeu. M-a ajutat sprijinul persoanelor care tin la mine. Ei mi-au dat putere si curaj. "
Curajul capatat l-a ajutat sa-si imbunatateasca relatia si cu fiica sa, Leanka Grau, care este actrita in Rusia, si care cu doi ani in urma nici nu vroia sa auda de el.
Gheorghe GRAU: "Se topeste gheata. Ne mai scriem pe retelele de socializare, dar inca nu ne-am vazut".
Povestea lui Gheorghe Grau a ajuns in atentia publicului dupa ce in 2011 Pro Tv a realizat un reportaj despre el. Atunci actorul, candva renumit pentru rolurile sale ajunsese un om al strazii si cersea mancare si bani de la trecatori.
Dupa reportaj, mai multa lume i-a sarit in ajutor, iar actorul s-a mutat in casa unei verisoare.