9822

"Am trait cu doar sase cafele pe zi ca sa arat ca fetele de pe Instagram". Ce s-a intamplat cu studenta de 21 de ani

instagram, anorexie
Pentru ca visa sa aiba abdomenul plat si spatiu intre coapse, asemenea celebritatilor pe care le admira enorm, o studenta a recurs la masuri drastice.

Kirsty Bonnick, acum de 21 de ani, din Marea Britanie, a inceput sa se infometeze, consumand doar cate 500 de calorii pe zi, si facea cate doua ore si jumatate de sport in fiecare si, relateaza The Sun.

Intr-un an de zile, studenta a ajuns sa cantareasca doar 38 de kilograme si a fost diagnosticata cu anorexie atletica, o afectiune caracterizata prin infometare si exces de exercitii fizice. S-a luptat sapte luni cu boala, iar acum, in sfarsit, a redevenit o persoana normala, insa isi aminteste cu groaza de perioada in care s-a aflat la marginea prapastiei.
a slabit, instagram
"Eram obsedata. Imi petreceam zilnic ore in sir uitandu-ma pe Instagram la poze cu tinere cu stomacul plat si spatiu mare intre coapse. Dorinta de a arata ca ele m-a coplesit. Am inceput sa ma infometez si alungam senzatia de foame cu cafeina, care imi dadea si energie. O lunga perioada de timp, am trait cu doar sase cafele pe zi, adica doi litri. Foarte rar mai mancam cate un mar si un iaurt degresat si o data la cateva zile mancam si o salata", spune tanara.

Dupa o vacanta petrecuta la mare, Kirsty a inceput sa se simta foarte rau si a ajuns la spital. Tanara si-a revenit la greutatea normala dupa sapte luni, iar acum consuma cate 2.500 de calorii pe zi.

sursa

9