Tinerețe fără bătrânețe! Cum arată câștigătorul concursului Mister Universe la 102 ani
Un indian pare ca a gasit elixirul tineretii. La 102 ani inca mai merge la sala de forta si tine demonstratii de culturism.
![]()
Manohar Aich este cel mai batran culturist din lume! Acesta s-a nascut in 1913 si are in acest moment 102 ani. In ciuda varstei, Manohar inca mai participa la concursurile de culturism.
![]()
![]()
![]()
Avand doar 1,50 metri inaltime, indianul este supranumit "Hercule de buzunar" iar realizarile sale nu sunt de ignorat. Acesta a castigat titlul Mister Universe in 1952, dupa ce cu un an inainte castigase titlul Mister Hercules.
Longevitatea indianului are si un secret, dupa cum spune chiar acesta. "Nu mi-am permis niciodata sa fiu suparat, indiferent de cat de cruda a fost viata cu mine. Inca de cand eram mic a trebuit sa muncesc ca sa fac bani, sa pot trai, insa oricat de greu mi-a fost am incercat sa nu stau suparat", spune Manohar, care a fost casatorit timp de 78 de ani cu aceeasi femeie, Jyuthika Aich, care a decedat din pacate in 2002.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()