Invadat de riduri și cu barbă inestetică. Cum arată Jim Carrey la 53 de ani
Actorul american de comedie Jim Carrey e de nerecunoscut!
In varsta de 53 de ani, eroul din „Tantalaul si gogomanul” i-a socat pe toti cei prezenti, zilele trecute, la aniversarea Muzeului de Arta din Los Angeles cu aspectul sau foarte imbatranit. Starul, care are o avere de 150 de milioane de dolari, si-a facut aparitia la eveniment cu o barba imensa, grizonata, care-i accentua trasaturile.
Actorul n-ar fi atras atentia asupra sa, daca acesta nu ar fi uitat sa-si vopseasca si parul facial in aceeasi nuanta cu podoaba capilara. Carrey a fost casatorit de doua ori, cu actrita Melissa Womer, care i-a facut o fiica, Jane Erin (27 de ani), si cu actrita Lauren Holly.
so what?
Are barbatie sa imbatrineasca!
Nu ca unii, operatii, epilari......
aista o sa traiasca cit cioara bun de nebunii citeodata aveam impresia ca omul ista nu traieste viata reala,ca oricum ce folos ca o luam viata in serios oricum trece rapid.
foarte bine arata !! voi orice informatie o transferati in negativ !!!
Avind in vedere ca deja de 6 ani e bunic cred ca arata destul de bine, dar daca se mai si barbiereste va arata de 40
Bravo lui..
nu ca unii dai sute de mii pe operatii plastice!!
J.C cel mai placut actor de comedie))
krasavet o fost
krasavet so ramas
Arata om, ca omul. Bravo lui. Acesta din foto arata mai bine ???
supa atitea comedii nici nu are de unde sa aiba riduri :)
feeeaaaa simpals..aici kear ati dato in bara...
arata super Jim...
mare noutate, arata bine pentru virsta lui.
zaibisi arata ,:D dupa cum el se strimba prin filme nu o increcti tare :D
parka-i un Babior
Virsta deja isi spune cuvintul... Si Keanu Reeves nu mai arata ca un idol de frumusete, dar sunt actori cu care am crescut, cu care ne-am trait copilaria, si ii stimam pentru tot ce au facut si vor face pe viitor. Bravo lor, si jos palaria !
http://www.taringa.net/posts/info/18141045/Keanu-Reeves-enfrento-a-una-stalker-en-su-casa.html
om ca om
normaliok..................
pridurak!!
BUN ACTOR !!!
ibati..eroul meu :(