Fiica solistului trupei Nirvana, o copie fidelă a tatălui său! Cum arată fata lui Kurt Cobain, la 22 de ani
Frances, fata lui Kurt Cobain, a vorbit despre modul "brutal" in care tatal ei a parasit-o.
![]()
"Nu imi place Nirvana prea mult", a spus Frances in cel mai recent interviu.Fiica lui Courtney Love si a lui Kurt Cobain le calca pe urme parintilor si a devenit un fashion icon in stil rock-and-roll. "Sunt genul Mercury Rev, Oasis, Brian Jonestown Massacre", a recunoscut tanara. Cu toate acestea, Frances recunoaste ca unele melodii ale tatalui ei ii dau lacrimile si acum.
![]()
Tanara nu are nicio amintire cu tatal ei deoarece avea numai 20 de luni atunci cand Kurt Cobain s-a sinucis.
"Kurt a ajuns in punctul in care trebuia sa se abandoneze pe sine pentru ceilalti, pentru ca fanii din toaa lumea il voiau. A fost prea mult pentru el asa ca a luat decizia ca nu mai vrea sa fie aici si ca tuturor le va fi mai bine fara el. Tatal meu a fost o persoana foarte ambitioasa. A vrut ca formatia lui sa aiba succes".
![]()
![]()
Desi nu si-a avut tatal alaturi, Frances stie ca el a iubit-o mai mult decat orice pe lume. "Din filmari si din scrisorile pe care Kurt mi le-a scris, stiu cu siguranta ca tatal meu m-a iubit enorm", a incheiat Frances Bean Cobain.
![]()
![]()