6369

Un artist de la noi se însoară cu fiica unui fost deputat! Când va avea loc nunta

Traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar acum cateva luni s-au despartit, pentru ca ulterior sa se impace si sadecida sa-si uneasca destinele.

fiica fostului deputat, vasile macovei

Este vorba despre tanarul interpret Vasiel Macovei, care se insoara in aceasta primavara cu iubita sa, Cristina Bolboceanu, fiica fostului deputat Iurie Bolboceanu. Despre marele eveniment, a scris viitorul cumnat al interpretului, adica fratele Cristinei, Alexei Bolboceanu, care impreuna cu sotia sa, le vor fi nasi de cununie. Acesta a postat o fotografie pe Facebook, cu colacii si viitorii miri, unde a scris urmatorul mesaj: "Nu ce..intr-un ceas bun,viitorii nostri fini! Traiasca nunii!".

se insoara, fiica fostului deputat

Vasile Macovei a marturisit ca cererea in casatorie i-a facut-o Cristinei mai demult, doar ca acum, dupa ce s-au impacat, relatia dintre cei doi a prins un altfel de contur. "Totul s-a intamplat asa spontan, a fost frumos. Am cerut-o in casatorie mai demult. Atunci ne-am logodit, dupa care ne-am despartit, iar acum ne-am impacat. I-am mai daruit un inel. Pauza din relatia noastra a fost o incercare pentru ambii ca sa putem intelege unele lucruri. Suntem foarte fericiti.".

se insoara, artist

Tanarul interpret a mai dezvaluit, ca nunta va fi una selecta, cu invitati alesi si traditii moldovenesti. "Nasii i-am ales impreuna. Vom invita toti cunoscutii nostri. Daca vom fi mai liber, vom petrece luna de miere in Maldive."

se insoara, fiica fostului deputat

Acum mai bine de jumatate de an, artistul declara ca desi s-au despartit, acesta nu exclude posibilitatea unei eventuale impacari. Mai mult, anul trecut acestia au fost impreuna la acelasi eveniment, au stat alaturi si au fost surprinsi in ipostaze foarte tandre.

vasile macovei, artist

fiica fostului deputat, se insoara

sursa

0