Un caz neplăcut la odihnă la Constanța sau De ce să nu ai încredere în șoferii moldoveni!
Am de gând să relatez o întâmplare cum în Constanța am fost scos afară din rutiera Constanța – Chișinău de un idiot de șofer, pentru ca alții să nu ajungă ca mine să fie dați afară și să caute transport de urgență pentru a ajunge acasă de la mare.
Povestea se începe precum că, fiind la odihnă în Eforie de Nord, pentru plecare acasă - am găsit în Autogara de Sud a orașului Constanța autobusul Constanța – Chișinău, ce mereu pleacă din ambele orașe la ora 7-20 (mulți cunosc precum că autobusul dat pleacă de la Gara de Sud, din Chișinău), am sunat miercuri șoferului pe numele Radu, care ne-a spus să-l sunăm dimineața la ora 9, joi, când plecăm acasă. Zis și făcut, l-am sunat joi la ora 9, am făcut rezervare pe două persoane. Ultima zi am petrecut-o la mare, după care la ora 6 eram deja la gara din Constanța.
Pe loc, în loc de autobus, ”mult-stimatul” Radu a venit cu o rutieră Sprinter motivând că sunt puține rezervări și că vor fi puțini oameni. Cel mai interesant moment era când lângă rută s-au strâns o grămadă de persoane. Bagajele noastre au fost date afară, precum eu și un prieten cu care am mers la odihnă - am fost scoși din rutieră, plus încă un cuplu a fost rugat să plece.
După spusele lui ”marele deștept” Radu – noi trebuia să-i sunăm înainte de ora 9 și nu după, că sunt puține locuri și că nu el e vinovat. După mai multe ”băi tu ce ești prost .. tu ai spus la 9 să sunăm ... tu ce te-ai afighit ... eu ce amu să dorm în gara orașului sau ce ...”, dânsul a dat din umeri și a propus să mergem pe bagajele noastre într-o rutieră care era deja plină, și nu aveai nicidecum unde să stai acolo. După ce l-am trimis naibii, am luat banii și împreună cu cuplul care au fost dați afară cu noi, am mers la alt autobus care era la 9-30. Din spusele celui cuplu, când noi eram așezați s-au apropiat doi italieni care hz de unde erau în Constanța și hz pentru ce plecau anume în Cahul, care i-au întins lu Radu o ”stopkă” bună de euro. Plus la aceasta au venit două femei care ”tipa” mereu merg cu dânsu - aldi clienți fideli #bl**di. Astfel Radu a decis să deie jos pe 4 oameni care au sunat, au rezervat, și au plătit – pentru 2 italieni care i-au dat ”evro” buni și două cunoscute ale sale.
Unica ce-mi pare rău că nu am filmat sau fotografiat întâmplarea, dar plasez numerele de mobil ale lui Radu.
![]()
Din experienă vă îndemn, să nu vă treacă în gând să apelați la dânsu, căci din mai multe vorbe de la moldoveni care au mers cu el ... îi un p****** și de multe ori i-o ”chidanit” pe concetățenii noștri.
Din câte am înțeles compania domnului Radu se numește Milosm (sursa: http://perdorin.blogspot.com/2013/08/transport-chisinau-constanta-chisinau.html)