Când l-au văzut s-au îngrozit! Vocea lui însă a ridicat o sală în picioare
Chiar dacă Soni suferă de o boală rară care i-a afectat grav fizicul şi pentru care încă nu s-a găsit un leac, acesta a reuşit să încălzească inima tuturor şi de asemenea, să aducă emoţie în sufletele noastre. Acest băiat merită toată admiraţia noastră.
Alături de sora lui a reuşit să primească voturile pozitive ale jurului din cadrul emisiunii X Factor Australia 2014.
„Când am ales să jurizez această competiţie, am vrut să găsesc momente care să mă emoţioneze, ca muzica să mă emoţioneze, iar voi aţi reuşit asta cu siguranţă. Vă mulţumesc!” a relatat Natalie Bassingthwaighte.
„Există o magie, o legătură care se creează între vocile voastre şi pasiunea din spate este ireală… toate acestea m-au făcut să iubesc această interpretare” a spus Dannii Minogue.
„Sunetul vostru este definiţia supremă a frumuseţii. Totul a fost pur, frumos, a fost din suflet, a reprezentat ceva ce toţi oamenii au dar noi nu putem vedea, frumuseţea interioară” a adăugat Redfoo.
Aceştia au cântat piesa „True Colors” a solistei Cyndi Lauper şi au ridicat tot publicul în picioare.
Iată motivul pentru care nu trebuie să judecăm un om după aspectul lui fizic.